Våra tjänster

Hemleverans, installation och återvinning

Du erbjuds alltid hemleverans, installation och återvinning – till ett bra pris. Vi har en ansvarsfull och trevlig personal med egna leveransbilar. Vi levererar vitvaror till alla orter i Skaraborg med omnejd, så som Falköping, Skövde, Tidaholm, Mariestad, Skara, Lidköping, Hjo, Karlsborg och Tibro.

Vi bär in dina vitvaror och har du bara el, vatten och avlopp framdraget, så fixar vi även installationen. Vi lämnar inget emballage efter oss och om du vill tar vi även med din gamla, uttjänta maskin tillbaka och ser till att den återvinns på rätt sätt.

I praktiken innebär allt detta mindre jobb för dig och att vi har ansvaret för dina nya vitvaror ända fram till dess det är dags att trycka på startknappen. Det innebär också att du bara har en kontakt vid frågor eller klagomål.
För att kunna hålla korta leveranstider har vi de mest frekventa maskinerna i lager.

Service

Vitvaror kan krångla och gå sönder som mycket annat.
I dagens samhälle har det tyvärr blivit ont om företag som både säljer och tar ansvar för service och reparationer.

Vi har egen kompetent servicepersonal som kan komma hem till dig i hela Skaraborg med omnejd, så som Falköping, Skövde, Tidaholm, Mariestad, Skara, Lidköping, Hjo, Karlsborg och Tibro för att både felsöka och reparera.

Vid större reparationer har vi möjlighet att ta med din maskin till vår verkstad. Naturligtvis får du alltid offert så att du kan ta ställning till om din gamla maskin är värd att reparera.

Vi samarbetar även med olika specialister för avancerade reparationer som vi själva inte har möjlighet att utföra. Det blir enklare för dig eftersom du alltid kan vända dig till oss. Garantiservice utförs oftast av tillverkarens egna servicefirmor.

Boka Service

Har du en maskin som strular? Kontakta oss för service genom detta formulär: